Blogia
LOS VERDES DE COLLADO VILLALBA "EQUO COLLADO VILLALBA"

EL DIPUTAT DELS VERDS AL CONGRES...

EL DIPUTAT DELS VERDS AL CONGRES... Un diputat socialista anuncia que votarà contra la presència espanyola a l ’ Afganistan
El diputat dels Verds al Congrés, Francisco Garrido, adscrit al grup parlamentari socialista, vol que el ple de la cambra baixa debati i voti la continuïtat de les tropes espanyoles a l ’ Afganistan, i per tant coincideix amb la proposta d ’ IU-ICV i el grup mitx. Garrido va anunciar que, si es fa la votació, el seu vot serà contrari a la presència militar espanyola a l ’ Afganistan.

EL PUNT 26/08/2005 Garrido va anunciar que, si es fa la votació, el seu vot serà contrari a la presència militar espanyola a l " Afganistan. A través d " un comunicat, el diputat considera que l " autorització que va donar el Congrés a l " enviament de tropes a l " Afganistan el juliol del 2004 «ja ha expirat», per la qual cosa, pensa que no hi ha cap motiu per continuar en aquest país «servint els interessos geoestratègics dels EUA». Garrido, que el 2004 ja va votar contra la presència militar espanyola a l " Afganistan, va anunciar que tornarà a votar-hi en contra en considerar que «Espanya no s " ha de fer perdonar res davant els EUA per la retirada de l " Iraq». Segons la seva opinió, la política espanyola d " «aliança de civilitzacions» no s " ha de fer «actuant de logista menor de l " ocupació nord-americana».

0 comentarios